Støddfrøði

Kunning

Tilfar

·         Tey rokna í Rokning 3a. Her fylgjast tey.

·         Afturat hava øll eina eyka uppgávubók, Rokning 3.

·         Rokniheftið

·         Einferð eftir jól verður farið í Rokning 3b.

Í 3. flokki fara vit yvir til at nýta fleirnýtisbøkur

Rokning 3a er tann seinasta einnýtisroknibókin, ið tey fáa. Tí í 3. flokki verður farið yvir til at nýta fleirnýtisbøkur. Tí fara tey at læra at skriva í heftið eisini. Tað gera tey m.a. í eykabókini. Annars er Rokning 3 ein uppgávubók, ið er ætlað til tey, sum blíva skjótt liðug. Hon eigur at liggja í skúlanum.

Heimaarbeiði og kunning á heimasíðuni

Hvønn fríggjadag verður skrivað inn í vikuætlanina, hvørjar síður tey skulu rokna í komandi vikuni. Men tað er týdningarmikið at hyggja inn hvønn dag, tí tað kunnu koma broytingar fyri. Sum áður nevnt er tað av alstórum týdningi, at foreldrini hjálpa næmingunum vit tí, sum tey mangla, og tit eru altíð vælkomin at spyrja okkum, um tað er okkurt, ið tit ivast í.

Telving og annað

Annars eisini spøl og aðrar praktiskar uppgávur á skránni fyri at gera undirvísingina fjølbroytta, og so fara vit undir eina undirvísingargongd, har næmingarnir læra at telva eftir tilfarinum hjá Helga Dam Ziska.