Boðklivi

Kontaktlærarar

Blá:      Ása Beder                    280 322           asa.beder@skulin.fo

Grøn:   Evy Olsen                     280 357           evy.olsen@skulin.fo

Gul:     Turid V. Frederiksen    280 318            turid.frederiksen@skulin.fo

Reyð:   Rúni H. Olsen              255 537            runi.hoegfeldt.olsen@skulin.fo

Umhvørvisverkstova 8/5-2019

Góðu tit sum hava melda tykkum til umhvørvis verkstovurnar í Margarinfabrikkini

Byrja verður í Ostahúsinum, tað er tað lítla hvíta húsið við síðuna av Margarinfabrikkini. Har fara børnini at hyggja at einum sjónbandalagi og fáa í stuttum at hoyra um árinini av ovurnýtslu av klæðum. Síðani fara vit inn í Margarinfabrikkna, har vit í verki royna nýnýtslu.

Verkstovurnar sum Margarinfabrikkin skipar hava allar nýnýtslu, á enskum kent sum “upcykling” sum evni. Nýnýtsla er tá ið man tekur eitt ting ella klæði og gevur tí eitt nýtt “lív”. Tað vil siga, at um man t.d. ikki brúkar eitt klædnaplagg longur og ætlar at koyra tað burtur, kann man ístaðin klippa, seyma, prenta ella tekna eitthvørt á, sum ger at tað kann brúkast sum eitt nýtt plagg.

Tí fara vit at minna tykkum á, um at hava ymiskt við sum kann nýnýtast. Niðanfyri eru nøkur hugskot til hvat børnini kunnu hava við. Havið í huga at tey klædnapløgg sum tit hava við mugu kunna málast og ella klippast í. Um børni hava eitt klædnaplagg og ein prýðislut hvør, er tað nóg mikið.

·       T-shirt, blusu ella undirtroyggju

·       Keppar

·       Húgvur

·       Hár boylar

·       Hár spennir

·       Hár elastikk

 

Vit gleða okkum at síggja tykkum 

Við umhvørvisheilsan

Starvsfólkini í Margarinfabrikkini

 

Foreldraviðtalur várið 2019

Vit fara at byrja foreldraviðtalurnar í viku 11, og væntandi hava øll foreldur verið til viðtalu áðrenn páskafrítíðini. Næmingarnir eru ikki við til viðtaluna.

Tit fáa eitt sms sendandi nakrar dagar, áðrenn tit skulu møta til viðtaluna. Tað verða avsettir 15 minuttir til hvørja viðtalu.

 

 

Lummalyktakvøld 5/2-2019

Evnisvika

Vit fara at arbeiða við evninum burðardygg orka í viku 41.

Í hesum sambandi hevði tað verið gott, um tit kunnu samlað lítlar pappeskjur, tómar og vaskaðar glaskrukkuar, mjólkapakkar og plastdunkar o.a, sum kann brúkast til at skapa eitt lítið samfelag eitt nú hús, fólk, djór og annað.

Sí mynd sum íblástur.