Ítróttur

Bólkar í svimjing 

Bólkur 1:

Andrass - Baldur - Bartal Páll - Búi - Jógvan Andreas - Jón - Jónas H. - Kaj - Knud - Páll Fríði - Petur - Pætur - Rógvi - Tummas - William.

Bólkur 2:

Andrias - Bartal - Brandur - David - Djóni - Ingi - Jákup - Jógvan Jákup - Jóhan - Jónas S. - Leon - Natan - Páll - Róar - Tóri.

Bólkur 3:

Alma Bjørk - Astrid - Eva - Guðrun - Halla - Julia D. - Julia J. - Kára - Karin - Maria H. - Maria L. - Marna - Oddvá - Ragnhild - Ró - Saloma - Sóley.

 

Ítróttur

Í ár (2018/19) hava vit ítrótt 5. og 6. tíma fríggjadag. Tá vit svimja fara vit vanliga við bussinum av Løgmannbreyt kl. 11:44. Hjálpið børninum at minnast til ítróttartaskuna, við røttum skiftiklæðum og handklæði, so tey kunnu luttaka í tímanum - vit fara undir brús eftir ítróttartíman. Fyri at fáa so nógva tíð til venjing sum gjørligt, hevði tað verði gott, um gentur við longum hári høvdu flættu, sum bara skal skolast. Nú eru børnini so mikið sjálvbjargin, at tey hava sjálvi ábyrgd av at koma heim eftir svimjing og tá vit eru úti í býnum.  

 Lærarar eru Frank, Bogi, Guðrun og Birna.